Textainer Praćenje Kontejnera,Track Textainer Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje svog Textainer spremnika , trebao bi imati format TEXU1234567, dohvatite status Textainer spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Textaineru

praćenje textaineraTextainer posluje od 1979. godine i najveći je svjetski iznajmljivač intermodalnih kontejnera na temelju veličine flote s ukupno više od 2,0 milijuna kontejnera što predstavlja više od 3,0 milijuna TEU u našoj floti u vlasništvu i pod upravom. Kontejnere iznajmljujemo za više od 400 brodskih kompanija i ostalih iznajmljivača. Naša flota se sastoji od standardnog suhog tereta, specijalnog suhog tereta i hladnjačkih intermodalnih kontejnera. Jedan smo od najvećih kupaca novih i rabljenih kontejnera s godišnjim kapitalnim izdacima koji često prelaze 800 milijuna USD. Vjerujemo da smo i najveći prodavač rabljenih kontejnera, prodajući do 100.000 kontejnera godišnje za više od 1.100 kupaca. Naše usluge pružamo putem mreže od 13 ureda i 400 skladišta diljem svijeta.

Textainer pomoć za praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Textainer .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Textainera, bolje kontaktirajte Textainer .

Format broja za praćenje spremnika Textainer

Kada šaljete Textainerom, dobit ćete Textainer broj za praćenje spremnika u formatu TEXU1234567, TEXU su Textainerovi prefiksi.

Textainer ima sljedeće prefikse: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU i TEMU.

Saznajte više informacija o broju za praćenje spremnika Textainer sa slike ispod.
textainer praćenje kontejnera

Centar za pomoć praćenja kontejnera Textainer

Ako imate problema s našim Textainer sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje Textainer kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka