OOCL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track OOCL Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të gjurmimit OOCL më poshtë, merrni informacione për dërgimin e drejtpërdrejtë me sistemin tonë të gjurmimit ekspres.

Rreth OOCL

gjurmimi ooclOrient Overseas Container Line ” dhe ” OOCL ” janë emra tregtarë për transport të ofruara veçmas nga: Orient Overseas Container Line Limited (“OOCLL”) dhe OOCL (Europe) Limited përkatësisht dhe të dyja janë filiale në pronësi të plotë të Orient Overseas (International) Limited , një kompani publike (0316) e listuar në bursën e Hong Kongut. OOCL është një nga kompanitë më të mëdha të integruara ndërkombëtare të transportit të kontejnerëve, logjistikës dhe terminaleve. Si një nga markat më të njohura globale të Hong Kongut, OOCL u ofron klientëve shërbime logjistike të integruara dhe transporti me kontejnerë, me një rrjet që përfshin Azinë, Evropën, Amerikën e Veriut dhe Australazinë.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Uebfaqja zyrtare: www.oocl.com

Lajmet e OOCL

  • Aleanca G6 do të zgjerojë mbulimin për të konkurruar me P3
  • Orient Overseas (International) Ltd shpall rezultatet e ndërmjetme të vitit 2012

Ndihmë për gjurmimin e OOCL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të OOCL .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e OOCL, më mirë të kontaktoni OOCL .

Kontaktoni OOCL në mediat sociale

OOCL mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit OOCL

Kur dërgoni me OOCL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit OOCL me formatin OOLU1234567, OOLU është prefiksi i OOCL. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve OOCL nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve oocl

Qendra e ndihmës për gjurmimin e OOCL

Nëse keni problem me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve OOCL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes OOCL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë