HANJIN -Konttilähetysten Seuranta,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Anna Hanjin -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa HJSU1234567, niin saat reaaliaikaisen Hanjin-säilön tilan.

Tietoja Hanjin Shippingistä

hanjinin seurantaHanjin Shipping on Korean suurin ja yksi maailman kymmenen suurimman konttiliikenteen harjoittajan joukosta. Se liikennöi noin 60 linja- ja tramper-palvelua ympäri maailmaa ja kuljettaa vuosittain yli 100 miljoonaa tonnia rahtia. Sen laivasto koostuu noin 200 konttialuksesta, irtolasti- ja LNG-aluksesta.

Hanjin Shippingillä , Hanjin Shipping Holdingsin operatiivisella yhtiöllä, on omat tytäryhtiönsä merikuljetuksiin, terminaalien toimintaan, laivanhallintaan, laivojen korjaukseen ja 3PL:ään, jotka palvelevat erilaisia ​​asiakkaita ympäri maailmaa.

Hanjin Shipping työllistää 6000 työntekijää 60 eri maassa ja 230 konttoria rakentaa maailmanlaajuista logistiikkaverkostoaan, jota tukevat myös yhtiön 13 terminaalia maailman suurimmissa keskussatamissa ja 6 sisämaan logistiikkatukikohtaa.

Hanjinin seuranta-apu

Suoliston uutiset

Ota yhteyttä Hanjiniin sosiaalisessa mediassa

Hanjiniin voi ottaa yhteyttä seuraavalla tavalla

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Hanjin-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Hanjin Shippingin kanssa, saat Hanjin-kontin seurantanumeron muodossa HJSU1234567, HJSU on Hanjin Shippingin etuliite.

Hanjin Shippingillä on kolme etuliitettä. Ne ovat HJCU, SPKU, SENU ja HJSU .

Lisätietoja Hanjin Shippingin kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
hanjin-kontin seuranta

Hanjinin konttiseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Hanjin Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Hanjin Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä

Leave a Comment

Your email address will not be published.