HANJIN -Konttilähetysten Seuranta,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Anna Hanjin -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa HJSU1234567, niin saat reaaliaikaisen Hanjin-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Hanjin Shippingistä

hanjinin seurantaHanjin Shipping on Korean suurin ja yksi maailman kymmenen suurimman konttiliikenteen harjoittajan joukosta. Se liikennöi noin 60 linja- ja tramper-palvelua ympäri maailmaa ja kuljettaa vuosittain yli 100 miljoonaa tonnia rahtia. Sen laivasto koostuu noin 200 konttialuksesta, irtolasti- ja LNG-aluksesta.

Hanjin Shippingillä , Hanjin Shipping Holdingsin operatiivisella yhtiöllä, on omat tytäryhtiönsä merikuljetuksiin, terminaalien toimintaan, laivanhallintaan, laivojen korjaukseen ja 3PL:ään, jotka palvelevat erilaisia ​​asiakkaita ympäri maailmaa.

Hanjin Shipping työllistää 6000 työntekijää 60 eri maassa ja 230 konttoria rakentaa maailmanlaajuista logistiikkaverkostoaan, jota tukevat myös yhtiön 13 terminaalia maailman suurimmissa keskussatamissa ja 6 sisämaan logistiikkatukikohtaa.

Hanjinin seuranta-apu

Suoliston uutiset

Ota yhteyttä Hanjiniin sosiaalisessa mediassa

Hanjiniin voi ottaa yhteyttä seuraavalla tavalla

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Hanjin-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Hanjin Shippingin kanssa, saat Hanjin-kontin seurantanumeron muodossa HJSU1234567, HJSU on Hanjin Shippingin etuliite.

Hanjin Shippingillä on kolme etuliitettä. Ne ovat HJCU, SPKU, SENU ja HJSU .

Lisätietoja Hanjin Shippingin kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
hanjin-kontin seuranta

Hanjinin konttiseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Hanjin Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Hanjin Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä