Textainer -Konttilähetysten Seuranta,Track Textainer Container (24 Hrs)

Anna Textainer-säilön seurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa TEXU1234567, niin saat reaaliaikaisen Textainer-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Textainerista

textainerin seurantaTextainer on toiminut vuodesta 1979 ja se on maailman suurin intermodaalisten konttien vuokraaja laivaston koon perusteella, ja omistamassamme ja hallinnoimassamme laivastossamme on yhteensä yli 2,0 miljoonaa konttia, mikä vastaa yli 3,0 miljoonaa TEU:ta. Vuokraamme kontteja yli 400 laivayhtiölle ja muille vuokralaisille. Kalustomme koostuu tavallisista kuivarahdista, kuivarahtierikoistuotteista ja jäähdytetyistä intermodaalikonteista. Olemme yksi suurimmista uusien ja käytettyjen konttien ostajista, ja vuosittaiset investoinnit ovat usein yli 800 miljoonaa dollaria. Uskomme olevamme myös suurin käytettyjen konttien myyjä, joka myy jopa 100 000 konttia vuodessa yli 1 100 asiakkaalle. Tarjoamme palvelujamme 13 toimipisteen ja 400 toimipisteen verkoston kautta maailmanlaajuisesti.

Textainer Tracking Ohje

Textainer Container Tracking Number Format

Kun lähetät Textainerin kanssa, saat Textainer-kontin seurantanumeron muodossa TEXU1234567, TEXU on Textainerin etuliite.

Textainerilla on seuraavat etuliitteet: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU ja TEMU.

Saat lisätietoja Textainer-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
textainer-kontin seuranta

Textainer Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Textainer Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Textainer Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä