Textainer Container Sporing,Track Textainer Container (24 Hrs)

Indtast dit Textainer-containersporingsnummer nedenfor, skal have formatet TEXU1234567, få Textainer-containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Textainer

tekstainer sporingTextainer har opereret siden 1979 og er verdens største udlejer af intermodale containere baseret på flådestørrelse med i alt mere end 2,0 millioner containere, der repræsenterer mere end 3,0 millioner TEU i vores ejede og administrerede flåde. Vi udlejer containere til over 400 rederier og andre lejere. Vores flåde består af standard tørfragt, specialtilbud til tørfragt og intermodale kølecontainere. Vi er en af ​​de største indkøbere af nye og brugte containere med årlige anlægsudgifter, der ofte overstiger 800 millioner dollars. Vi mener også, at vi er den største sælger af brugte containere og sælger op til 100.000 containere om året til mere end 1.100 kunder. Vi leverer vores tjenester via et netværk af 13 kontorer og 400 depoter verden over.

Textainer Sporingshjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Textainer-webstedet .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Textainer officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Textainer .

Textainer Container Tracking Number Format

Når du sender med Textainer, får du et Textainer container sporingsnummer med formatet TEXU1234567, TEXU er Textainer’s præfikser.

Textainer har følgende præfikser: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU og TEMU.

Få flere oplysninger om Textainer container sporingsnummer fra billedet nedenfor.
textainer container sporing

Hjælpecenter for Textainer Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Textainer sporingssystem, indsend dit problem her, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Textainer Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser