Textainer Проследяване На Контейнер,Track Textainer Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Textainer по-долу, трябва да има формат TEXU1234567, получете състоянието на контейнера Textainer в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Textainer

проследяване на textainerTextainer оперира от 1979 г. и е най-големият лизингодател на интермодални контейнери в света въз основа на размера на флота с общо повече от 2,0 милиона контейнера, представляващи повече от 3,0 милиона TEU в нашия притежаван и управляван флот. Отдаваме под наем контейнери на над 400 корабни линии и други наематели. Нашият флот се състои от стандартни сухи товари, специални сухи товари и хладилни интермодални контейнери. Ние сме един от най-големите купувачи на нови и използвани контейнери с годишни капиталови разходи, често надхвърлящи 800 милиона долара. Вярваме, че сме и най-големият продавач на използвани контейнери, продавайки до 100 000 контейнера годишно на повече от 1100 клиенти. Ние предоставяме услугите си чрез мрежа от 13 офиса и 400 депа по целия свят.

Помощ за проследяване на Textainer

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Textainer .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Textainer, по-добре се свържете с Textainer .

Формат на номера за проследяване на контейнера Textainer

Когато изпращате с Textainer, ще получите номер за проследяване на контейнер Textainer с формат TEXU1234567, TEXU е префиксите на Textainer.

Textainer има следните префикси: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU и TEMU.

Научете повече информация за проследяващия номер на контейнер Textainer от снимката по-долу.
проследяване на контейнери на textainer

Помощен център за проследяване на контейнери на Textainer

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Textainer, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с номера за проследяване на вашия контейнер Textainer в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки