Seago Line Следење На Контејнери,Track Seago Line Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот на Seago Line подолу, треба да има формат SEJU1234567, да го добиете статусот на контејнер на Seago Line во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Seago Line

следење на морска линијаВо текот на 2011 година, Seago Line започна да се занимава со интраевропски контејнерски активности во име на Maersk Group со цел да стане трговски специјалист во регионот. Географскиот опсег на Seago Line го вклучува европскиот регион, сите земји од медитеранската област, Русија и Балтикот.

Seago Line е независен ентитет во рамките на Maersk Group со свои канцеларии во сите поголеми земји во регионот. Со преку 300 вработени, кои работат со околу 50 пловни објекти со комбиниран капацитет од околу 90.000 TEU, ова ја прави Seago Line еден од најголемите оператори на кратки море во Европа и добро позициониран да создаде вредност за нашите клиенти.

Помош за следење на линијата на Seago

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Seago Line .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Seago Line, подобро е да контактирате со Seago Line .

Контактирајте ја линијата Seago на социјалните медиуми

Seago Line може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер на Seago Line

Кога испраќате со Seago Line, ќе добиете број за следење на контејнер на Seago Line со формат SEJU1234567, SEJU е префикс на Seago Line. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на Seago Line од сликата подолу.
СЛЕДЕЊЕ на контејнерите на морска линија

Центар за помош за следење на контејнерите на линијата Seago

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на линијата Seago, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Seago Line Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери