SCI Gjurmimi I Kontejnerëve,Track SCI Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit SCI më poshtë, duhet të ketë formatin SIIU1234567, të merrni statusin e kontejnerit SCI në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth SCI

gjurmimi shkencorKorporata e Transportit të Indisë (SCI) u krijua më 2 tetor 1961, nga bashkimi i Korporatës së Transportit Lindor dhe Korporatës së Transportit Perëndimor.

Duke filluar si një kompani margjinale e anijeve Liner me vetëm 19 anije, SCI sot ka evoluar në kompaninë më të madhe indiane të transportit. SCI gjithashtu ka interesa thelbësore në segmente të ndryshme të tregtisë së transportit detar. Flota në pronësi të SCI përfshin transportues me shumicë, cisterna të naftës së papërpunuar, cisterna të produkteve, anije kontejnere, anije me mallra pasagjerësh, transportues të acidit fosforik / kimike, transportues LPG / amoniak dhe anije furnizimi në det të hapur. Duke lundruar për gati pesë dekada, SCI sot ka një prani të konsiderueshme në hartën globale detare.

Uebfaqja zyrtare: www.shipindia.com

Ndihmë për gjurmimin e SCI

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të SCI .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e SCI-së, është më mirë të kontaktoni SCI .

Kontaktoni Korporatën e Transportit të Indisë në mediat sociale

Korporata e Transportit të Indisë mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit SCI

Kur dërgoni me SCI, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit SCI me formatin SIIU1234567, SIIU është prefiksi i SCI. Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerëve SCI nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve shkencorë

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve SCI

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit SCI, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit të SCI Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë