SEACO Gjurmimi I Kontejnerëve,Track SEACO Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Seaco më poshtë, duhet të ketë formatin SCZU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Seaco në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Seaco

gjurmimi i detitSeaco (dikur GE SeaCo) është një nga kompanitë kryesore në botë për qiradhënien e kontejnerëve. Me një flotë prej rreth një milion TEU, Seaco ofron gamën më të gjerë të pajisjeve të kontejnerëve të disponueshëm nga çdo ofrues i qiradhënies për klientët në mbi 80 vende. Kjo përfshin kontejnerët standardë të mallrave të thatë, referers, tanke, swapbodies, flatracks, maja të hapura dhe kontejnerët SeaCell me dy paleta.

Ndihmë për gjurmimin e Seaco

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Seaco .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Seaco, më mirë të kontaktoni Seaco .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve Seaco

Kur dërgoni me Seaco, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Seaco me formatin SCZU1234567, SCZU është një nga prefikset e Seaco.

Seaco ka prefikset e mëposhtme: GESU , HNPU , SCZU , GSTU dhe SEGU .

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Seaco nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të detit

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Seaco

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit Seaco, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Seaco Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë