HAPAG LLOYD -Konttilähetysten Seuranta,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Anna Hapag-Lloyd- konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muodossa HLXU1234567, niin saat reaaliaikaisen Hapag-Lloyd-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Hapag-Lloydista

table-lloyd-seurantaYli 150 modernia alusta, viisi miljoonaa TEU:ta (Twenty Foot Equivalent Unit) kuljetettu vuodessa, noin 7 000 motivoitunutta työntekijää yli 300 paikkakunnalla 114 maassa, verkottuneena IT-järjestelmän kautta, joka on alan johtava: Hapag-Lloyd on johtava maailmanlaajuinen linjavarustamo ja tehokas kumppani sinulle.

Hapag-Lloyd tarjoaa lähes 100 linjaliikennettä kaikkien maanosien välillä, laivaston kokonaiskapasiteetin noin 730 000 TEU:ta sekä noin 730 000 TEU:n konttivarastoa. 1,1 miljoonaa TEU:ta, mukaan lukien yksi maailman suurimmista ja nykyaikaisimmista kylmäkonttilaivastoista.

Hapag-Lloyd on yli 165 vuoden ajan asettanut alan laajuiset mittapuut luotettavuudelle, palvelulle, tuottavuudelle ja ympäristönsuojelulle. Muita Hapag-Lloydille tärkeitä aiheita ovat vaatimustenmukaisuus ja kestävä kehitys.

Virallinen verkkosivusto: www.hapag-lloyd.com

Hapag-Lloyd-seurantaohje

Ota yhteyttä Hapag-Lloydiin sosiaalisessa mediassa

Hapag-Lloydiin voi ottaa yhteyttä seuraavasti

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Hapag-Lloyd-uutiset

Hapag-Lloyd-säiliön seurantanumeromuoto

Kun lähetät Hapag-Lloydin kanssa, saat Hapag-Lloyd-kontin seurantanumeron muodossa HLXU1234567, HLXU on Hapag-Lloydin etuliite.

Hapag-Lloydilla on seuraavat etuliitteet: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU ja HLBU.

Saat lisätietoja Hapag-Lloyd-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
hapag-lloyd kontin seuranta

Hapag-Lloyd Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Hapag-Lloyd Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Hapag-Lloyd Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä