RCL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track RCL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit RCL më poshtë, duhet të ketë formatin REGU1234567, të merrni statusin e kontejnerit RCL në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth RCL

gjurmimi rclLinjat Rajonale të Kontejnerëve (RCL) filloi si një Operator i Përbashkët Ushqyes, duke operuar anijen e saj të parë me kontejnerë në 1979 midis Bangkok dhe Singaporit.

Në vitin 1988, RCL u listua në Bursën e Tajlandës dhe që atëherë ka arritur performancë të kënaqshme dhe kthime financiare për aksionerët.

Aktualisht, RCL zotëron dhe operon 40 anije me kontejnerë që mbulojnë më shumë se 60 destinacione në Azi, Australazi dhe Lindjen e Mesme.

Ndihmë për gjurmimin e RCL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të RCL .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e RCL, më mirë të kontaktoni RCL .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit RCL

Kur dërgoni me RCL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit RCL me format REGU1234567, REGU është prefiksi i RCL. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve RCL nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve rcl

Qendra e ndihmës për ndjekjen e kontejnerëve RCL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve RCL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit RCL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë