NYK Проследяване На Контейнер,Track NYK Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер NYK по-долу, трябва да има формат NYKU1234567, да получите състоянието на контейнера NYK Line в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно NYK Line

nyc проследяванеПо време на повече от 120 години в бизнеса, NYK Group еволюира от група, базирана на морски транспорт, до всеобхватен логистичен доставчик, който сега предлага услуги по море, суша и въздух. NYK Group се стреми към реализиране на мисията на групата, тъй като всеки член на персонала се стреми да отговори на очакванията на своите клиенти и да спечели доверието на обществото.

Помощ за проследяване на линии на NYK

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на NYK Line .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на NYK Line, по-добре се свържете с NYK Line .

NYK Line News

Свържете се с NYK Line в социалните медии

Можете да се свържете с NYK Line чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнери NYK

Когато изпращате с NYK Line, ще получите номер за проследяване на контейнер NYK Line с формат NYKU1234567, NYKU е префиксът на NYK Line. NYK Line има два префикса, те са NYKU и NYNU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери NYK Line от снимката по-долу.
проследяване на контейнери nyk

Помощен център на NYK Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на NYK, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с номера за проследяване на вашия NYK контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки