Yang Ming Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Yang Ming Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të ndjekjes së linjës Yang Ming më poshtë, merrni informacione të drejtpërdrejta për dërgimin me sistemin tonë të gjurmimit ekspres.

Rreth Yang Ming Line

gjurmimi mingKorporata e Transportit Detar Yang Ming  u krijua më 28 dhjetor 1972. Në fund të tetorit 2013, Yang Ming operon një flotë prej 95 anijesh me një kapacitet 5,05 milionë DWT / kapacitet operativ 410 mijë TEUS, nga të cilat anijet me kontejnerë janë shërbimi kryesor. forcë. Që nga themelimi i tij, Yang Ming ka adoptuar dhe praktikuar këtë filozofi të menaxhimit: “Punë ekipore, Inovacion, Ndershmëri dhe Pragmatizëm”. Ndërkohë, marrja e përparimeve dhe zgjidhja e problemeve me përpjekje të bashkërenduara, në përputhje me moton e shërbimit “Të përpiktë, të shpejtë, të besueshëm dhe ekonomik”, kanë qenë çelësi i performancës dhe efikasitetit tonë të jashtëzakonshëm. Yang Ming është një nga kompanitë lider në botë me përvojë të transportit të kontejnerëve, falë rinovimit të pandërprerë, flota e saj është relativisht e re.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ndihmë për ndjekjen e Yang Ming

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Yang Ming .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Yang Ming, më mirë të kontaktoni Yang Ming .

Tel : (886-2) 2455-9988 | Faqja e internetit : www.yangming.com

Lajmet e Yang Ming

Kontaktoni Yang Ming në mediat sociale

Yang Ming mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Yang Ming

Kur dërgoni me Yang Ming, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit Yang Ming me formatin YMLU1234567, YMLU është një nga prefikset e Yang Ming. Yang Ming ka dy parashtesa: YMLU dhe KMSU . Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Yang Ming nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve yang ming

Ndjekja e Lidhur

Qendra e ndihmës për ndjekjen e linjës Yang Ming

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së linjës Yang Ming, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së linjës Yang Ming në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë