DP WORLD -Konttilähetysten Seuranta,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Anna DP World -konttiseurantanumerosi alle, niin saat reaaliaikaisen NSICT-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja DP Worldistä

DP World -seurantaNSICT (Nhava Sheva International Container Terminal) perustettiin vuonna 1997, ja se on Intian ensimmäinen yksityisen ja julkisen sektorin kumppanuus satamasektorilla. Ylpeänä voidaan sanoa, että NSICT:n aiheuttama valtava muutos Intian merenkulkuun on ollut vahva potkuri konttikaupan kasvulle, jota Intia on kokenut siitä lähtien. Vaikka NSICT aloitti toimintansa kauan sitten, se ei ole koskaan menettänyt merkitystään merenkulkuveljestölle ja säilyttää edelleen asemansa Intian ensisijaisena konttiyhdyskäytävänä kauan kilpailun alkamisen jälkeen.

Virallinen verkkosivusto: www.dpworldmumbai.com

DP World Tracking -ohje

Ota yhteyttä DP Worldiin sosiaalisessa mediassa

DP Worldiin voi ottaa yhteyttä seuraavasti

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

DP World Container Tracking Number Format

Kun lähetät NSICT:n kanssa, saat NSICT-kontin seurantanumeron muodossa XXXU1234567. Saat lisätietoja NSICT-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
nsict kontin seuranta

DP World Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia DP World Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi DP World Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä