MAXICON Penjejakan Penghantaran Kontena,Track MAXICON Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan bekas Maxicon anda di bawah, harus mempunyai format MXCU1234567, dapatkan status bekas Maxicon masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Talian Kontena Maxicon

pengesanan kontena maxiconMaxicon ialah salah satu NVOCC terkemuka di ASIA TENGGARA dan BENUA KECIL INDIA dengan kehadiran aktif di Timur Tengah dan Teluk Atas. Maxicon ialah salah satu syarikat pengangkut kontena terbesar dari India ke Bangladesh, menduduki tempat dalam tiga pemain “SOC” teratas di Pelabuhan Chennai dan pengendali tunggal kontena di pelabuhan Paradip, India.

Bantuan Penjejakan Kontena Maxicon

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Talian Kontena Maxicon .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Maxicon, lebih baik anda menghubungi Talian Kontena Maxicon.

Hubungi Maximon di Media Sosial

Talian Kontena Maxicon boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Talian Bekas Maxicon

Apabila anda menghantar dengan Maxicon Container Line, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Maxicon dengan format MXCU1234567, MXCU ialah awalan Maxicon Container Line. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Maxicon dari gambar di bawah.
pengesanan kontena maxicon

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Maxicon

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Maxicon kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Maxicon Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena