MAXICON Следење На Контејнери,Track MAXICON Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Maxicon подолу, треба да има формат MXCU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Maxicon во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Maxicon контејнер линија

Следење на контејнер maxiconMaxicon е еден од водечките NVOCC во ЈУГОИСТОЧНА АЗИЈА и ИНДИСКИ ПОТКОНТИНЕНТ со активно присуство на Блискиот Исток и Горниот Залив. Maxicon е еден од најголемите превозници на контејнери од Индија до Бангладеш, се рангира во првите три играчи „SOC“ во пристаништето Ченаи и единствениот оператор на контејнери во пристаништето Парадип, Индија.

Помош за следење контејнер на Maxicon

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-локацијата Maxicon Container Line .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Maxicon, подобро е да контактирате со Maxicon Container Line.

Контактирајте со Maxicon на социјалните медиуми

Maxicon Container Line може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на линијата на контејнер Maxicon

Кога испраќате со Maxicon Container Line, ќе добиете број за следење на контејнер Maxicon со формат MXCU1234567, MXCU е префикс на Maxicon Container Line. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот Maxicon од сликата подолу.
Следење на контејнер maxicon

Центар за помош за следење контејнер на Maxicon

Ако имате проблем со нашиот систем за следење Maxicon, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Maxicon контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери