HAPAG LLOYD Проследяване На Контейнер,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Hapag-Lloyd по- долу, трябва да има формат HLXU1234567, да получите състоянието на контейнера Hapag-Lloyd в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Hapag-Lloyd

проследяване на Table-lloydПовече от 150 модерни кораба, пет милиона TEU (еквивалентна единица от двадесет фута), транспортирани за една година, около 7000 мотивирани служители на повече от 300 места в 114 държави, свързани в мрежа чрез ИТ система, която е лидер в индустрията: Hapag-Lloyd е водеща глобална компания за линейни превози и мощен партньор за вас.

Hapag-Lloyd предлага почти 100 линейни услуги между всички континенти, флот с общ капацитет от около 730 000 TEU, както и контейнерен запас от прибл. 1,1 милиона TEU, включително един от най-големите и модерни флотилии от хладилни контейнери в света.

В продължение на повече от 165 години Hapag-Lloyd е поставил еталони за цялата индустрия за надеждност, обслужване, производителност и опазване на околната среда. Други важни теми за Hapag-Lloyd са съответствието и устойчивостта.

Официален уебсайт: www.hapag-lloyd.com

Помощ за проследяване на Hapag-Lloyd

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Hapag-Lloyd .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Hapag-Lloyd, по-добре се свържете с Hapag-Lloyd .

Свържете се с Hapag-Lloyd в социалните медии

Можете да се свържете с Hapag-Lloyd чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Новини на Hapag-Lloyd

Формат на номера за проследяване на контейнер Hapag-Lloyd

Когато изпращате с Hapag-Lloyd, ще получите номер за проследяване на контейнер Hapag-Lloyd с формат HLXU1234567, HLXU е префиксът на Hapag-Lloyd.

Hapag-Lloyd има следните префикси: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU и HLBU.

Научете повече информация за проследяващия номер на контейнер Hapag-Lloyd от снимката по-долу.
проследяване на контейнери hapag-lloyd

Помощен център за проследяване на контейнери на Hapag-Lloyd

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Hapag-Lloyd, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с вашия номер за проследяване на Hapag-Lloyd Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки