FESCO Gjurmimi I Kontejnerëve,Track FESCO Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit FESCO më poshtë, duhet të ketë formatin FESU1234567, të merrni statusin e kontejnerit FESCO në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth FESCO

ndjekja e feskosGrupi i Transportit FESCO (rusisht: Fesco, tr. FESCO Group) është operatori më i madh i transportit intermodal në Rusi, i cili u ofron klientëve të tij një gamë të gjerë shërbimesh dhe zgjidhjesh logjistike, duke përfshirë transportin detar, transportin hekurudhor dhe trajtimin në port, nëpërmjet më shumë se 70 zyrave të shitjes. të vendosura nëpër botë. Kompania bazë e FESCO Group është FESCO Shipping Company. Grupi FESCO e ka selinë në Moskë.

Ndihmë për gjurmimin e FESCO-s

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të FESCO-s .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e FESCO-s, më mirë kontaktoni FESCO -n .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve FESCO

Kur dërgoni me FESCO, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit acl me formatin FESU1234567, FESU është prefiksi i FESCO. FESCO ka dy prefiksa, ato janë FESU dhe FCCU . Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve FESCO nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve fesco

Qendra e ndihmës e FESCO Container Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve FESCO, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit FESCO në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë