EVERGREEN Gjurmimi I Kontejnerëve,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të gjurmimit të Evergreen më poshtë, merrni informacione për dërgimin e drejtpërdrejtë me sistemin tonë të gjurmimit ekspres.

Rreth Evergreen Marine

gjurmimi me gjelbërim të përhershëmQë nga themelimi i saj nga Dr Yung-Fa Chang më 1 shtator 1968, Evergreen Marine Corp (EMC) ka siguruar vendin e saj në historinë e transportit detar. Që nga ato ditë të hershme, jo vetëm që ka mbijetuar, por ka lulëzuar pozitivisht me punën e palodhur dhe këmbënguljen, deri në ditët e sotme ajo krenohet me një flotë prej mbi 160 anije kontejnerësh. Si për sa i përket madhësisë së flotës së saj dhe kapacitetit të ngarkimit të mallrave, EMC renditet ndër kompanitë kryesore ndërkombëtare të transportit detar në botë.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Faqja e internetit: www.evergreen-marine.com

Ndihmë për ndjekjen e përhershme

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Evergreen .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Evergreen, më mirë të kontaktoni Evergreen .

Evergreen Marine News

  • Për të falsifikuar markën EVERGREEN LINE në Kinë

Kontaktoni Evergreen në mediat sociale

Evergreen mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve me gjelbërim të përhershëm

Kur dërgoni me Evergreen, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit të Evergreen me formatin EMCU1234567, EMCU është prefiksi i Evergreen. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve me gjelbërim të përjetshëm nga fotografia e mëposhtme. Detare me gjelbërim të përjetshëm ka tre prefiks. Ato janë EGHU , EGSU , EISU , EMCU, UGMU dhe HMCU.
gjurmimi i kontejnerëve me gjelbërim të përhershëm

Ndjekja e Lidhur

Qendra e Ndihmës së Ndjekjes me gjelbërim të përjetshëm

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes me gjelbërim të përjetshëm, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes Evergreen në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë