Ecu Worldwide Praćenje Kontejnera,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Upišite svoj ECU Worldwide broj za praćenje ispod, dobijte informacije o isporuci uživo s našim sustavom brzog praćenja.

O ECU širom svijeta

ECU praćenje širom svijetaOsnovan 1987. u Belgiji, ECU Worldwide (bivši ECU-Line) je globalni lider u NVOCC uslugama. Potpomognuti bogatim nasljeđem, strašću i agilnošću, unijeli smo inovacije svjetske klase u LCL (manje od kontejnerskog opterećenja) i postavili nekoliko mjerila u industriji.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Allcargo Logistics Ltd., najveći indijski pružatelj integriranih logističkih rješenja u privatnom sektoru, kupio je tvrtku 2006. godine, što je rezultiralo daljnjom učinkovitosti našeg poslovanja. U svibnju 2016. prekrstili smo svoj identitet u ECU Worldwide i konsolidirali našu globalnu prisutnost dovodeći naše urede pod jedno ime kako bismo označili naše dobro povezane urede i visoko koordinirane operacije. Naša potraga za približavanjem zemljopisnih područja pomoću naše učinkovitosti sustava i vrhunske stručnosti za naše klijente ostala je nepromijenjena, čime je urezana filozofija ‘Geography Simplified’.

ECU Svjetska pomoć za praćenje

ECU svjetski format broja za praćenje kontejnera

Kada šaljete s ECU Worldwide, dobit ćete Ecu-Line broj za praćenje kontejnera u formatu XXXU1234567. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Ecu-Line sa slike ispod.
ecu line praćenje kontejnera

Povezano praćenje

Centar za pomoć Ecu-Line Trackinga

Ako imate problema s našim Ecu-Line sustavom za praćenje, pošaljite svoj problem ovdje, mi ćemo vam pomoći što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg Ecu-Line broja za praćenje na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka