CSAV NORASIA Следење На Контејнери,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот CSAV Norasia подолу, треба да има формат NSLU1234567, да го добиете статусот на контејнерот CSAV Norasia во реално време.

За CSAV Norasia

СЛЕДЕЊЕ на контејнерите на csav norasiaCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) е чилеанска бродска компанија. Основана во 1872 година, таа е една од најстарите бродски компании во светот и, моментално, една од најголемите во Латинска Америка.

Во 1999 година, бразилската бродска компанија Libra и уругвајската компанија aMontemar Marítima SA станаа дел од CSAV и, на тој начин, консолидираа силно присуство долж источниот брег на Јужна Америка кон главните дестинации во светот. За возврат, со интегрирање на CSAV и Norasia во јуни 2000 година, компанијата можеше да влезе во главните рути Исток-Запад. Во моментов, CSAV Norasia работи во повеќе од 50 земји и има директни поаѓања од главните пристаништа на Азија, Европа, Индија и Блискиот Исток.

Официјална веб-страница: www.csavnorasia.com

Помош за следење на CSAV Norasia

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата CSAV Norasia .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на CSAV Norasia, подобро е да контактирате со CSAV Norasia .

Контактирајте со CSAV Norasia на социјалните медиуми

CSAV Norasia може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер CSAV Norasia

Кога испраќате со CSAV, ќе добиете број за следење на контејнер CSAV Norasia со формат NSLU1234567, NSLU е префикс на CSAV Norasia. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот CSAV од сликата подолу.
СЛЕДЕЊЕ на контејнерите на csav norasia

Центар за помош на CSAV Norasia следење контејнери

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери CSAV Norasia, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење CSAV Norasia Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.