CMA CGM Следење На Контејнери,Track CMA CGM Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот CMA CGM подолу, треба да има формат CMAU1234567, да го добиете статусот на контејнерот CMA CGM во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За CMA CGM

СЛЕДЕЊЕ на cma cgmCMA CGM е основана во Марсеј во 1978 година од Жак Сааде, е трета по големина компанија за транспорт на контејнери во светот и број 1 во Франција. Оваа година CMA CGM Group слави 35-годишнина.

Групацијата CMA CGM е трета по големина светска компанија за транспорт на поморски контејнери и број еден во Франција. Од својата база во Марсеј, CMA CGM е присутна во повеќе од 150 земји преку својата мрежа од над 650 агенции, со повеќе од 18.000 вработени ширум светот (4.700 во Франција).

Помош за следење на CMA CGM

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на CMA CGM .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на CMA CGM, подобро е да контактирате со CMA CGM .

Вести CMA CGM

Контактирајте со CMA CGM на социјалните медиуми

CMA CGM може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер CMA CGM

Кога испраќате со CMA CGM, ќе добиете број за следење на контејнер CMA CGM со формат CMAU1234567, CMAU е префикс на CMA CGM.

CMA CGM досега има десет префикс. Тие се CMAU, CGMU, ECMU, MMCU, CGHU, CGTU, AMCU, OTAU, CMNU, STMU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот CMA CGM од сликата подолу.
Следење на контејнер од cma cgm

Центар за помош на CMA CGM Container Tracking

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери CMA CGM, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на CMA CGM контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери