CAI Проследяване На Контейнер,Track CAI Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия CAI контейнер по-долу, трябва да има формат CAIU1234567, да получите състоянието на CAI контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно CAI

cai проследяванеCAI International , Inc. е една от водещите в света компании за лизинг и управление на интермодални товарни контейнери. Основана през 1989 г. от ветерани в корабоплаването, компанията непрекъснато развива бизнеса си чрез лизинг на контейнери и железопътни вагони и управление на инвестиции. Нашите силни връзки с клиентите и опитът в индустрията ни позволиха да предоставим превъзходно обслужване на клиентите и да увеличим максимално финансовата възвръщаемост на нашите акционери чрез различни икономически цикли.

Официален уебсайт: www.capps.com

Помощ за проследяване на CAI

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на CAI .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на CAI, по-добре се свържете с CAI .

Формат на номера за проследяване на контейнер CAI

Когато изпращате с CAI, ще получите CAI номер за проследяване на контейнер с формат CAIU1234567, CAIU е един от префиксите на CAI.

CAI има следния префикс: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Научете повече информация за номера за проследяване на CAI контейнер от снимката по-долу.
проследяване на cai контейнери

Помощен център за проследяване на контейнери на CAI

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери CAI, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия CAI контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки