MOL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track MOL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit MOL më poshtë, duhet të ketë formatin MOLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit MOL në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth MOL

gjurmimi i molitMOL (Mitsui OSK Lines, Ltd.) (Kabushiki-gaisha Shōsen Mitsui) është një kompani japoneze transporti me seli në Toranomon, Minato, Tokio, Japoni. Fusha kryesore e operimit të kompanisë është transporti ndërkombëtar. Logoja e tij e aligatorit mund të shihet në kontejnerë në portet anembanë botës. >MOL (Mitsui OSK Lines) u themelua në vitin 1964, pas bashkimit të Osaka Shosen Kaisha (OSK) dhe Mitsui Steamship Co., Ltd., më parë Mitsui Line, sipas Ligjit për Rindërtimin dhe Riorganizimin e Industrisë së Transportit. Në atë kohë kompania ishte kompania më e madhe e transportit detar në Japoni, e kapitalizuar në 13.1 miliardë ¥, me 83 anije që grumbullonin 1,237 mijë tonë metrikë me peshë të vdekur (DWT).

Ndihmë për gjurmimin e MOL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të MOL .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e MOL, më mirë kontaktoni MOL .

MOL News

  • Aleanca G6 do të zgjerojë mbulimin për të konkurruar me P3

Kontaktoni MOL në mediat sociale

MOL mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit MOL

Kur dërgoni me MOL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit MOL me formatin MOLU1234567, MOLU është një nga prefikset e MOL.

MOL ka këto parashtesa: MOAU, MOEU, MOFU, MOGU, MOLU, MORU, MOSU dhe MOTU.

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve MOL nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të molit

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve MOL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve MOL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes MOL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë