Bridgehead -Konttilähetysten Seuranta,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Syötä alle Bridgehead-säilön seurantanumero , jonka pitäisi olla muotoa BHCU1234567, niin saat reaaliaikaisen Bridgehead-säilön tilan.

Tietoja Bridgeheadista

sillanpääkonttien seurantaBridgehead Container Services Ltd (perustettu maaliskuussa 1977) on vakiintunut kansainvälinen konttien vuokraaja, jonka kotipaikka on Liverpool. Yrityksen yli 50 000 TEU:n laivasto koostuu tavallisista kuivapakettiautoista, avokatoista, valikoimasta kokoontaitettavia litteitä sekä 20 ja 40 tuuman korkeita kuutioita. Käymme kauppaa maailmanlaajuisesti ja toimistomme/toimistomme yli 30 maassa hallinnoivat yli 100 toimipistettä, jotka tarjoavat täyden palvelun.

Virallinen verkkosivusto: www.bridgeheadcontainers.com

Sillanpään seurantaohje

  • Jos sinulla on ongelmia konttiseurantajärjestelmämme kanssa, seuraa konttiasi suoraan Bridgehead-verkkosivustolla .
  • Jos et saa seurantatietoja Bridgeheadin viralliselta verkkosivustolta, ota yhteyttä Bridgeheadiin.

Siltapääkontin seurantanumeron muoto

Kun toimitat Bridgeheadin kanssa, saat Bridgehead-kontin seurantanumeron muodossa BHCU1234567, BHCU on Bridgeheadin etuliite.

Sillanpäällä on kaksi etuliitettä: MBIU ja BHCU .

Saat lisätietoja Bridgehead-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
sillanpääkonttien seuranta

Bridgehead Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Bridgehead Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Bridgehead Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä