ZIM Sledenje Vsebniku,Track ZIM Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje ZIM in pridobite informacije o dostavi v živo z našim hitrim sistemom sledenja.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O ZIM

zim sledenjeZIM Integrated Shipping Ltd je bilo ustanovljeno leta 1945 in se je razvilo v enega največjih, vodilnih prevoznikov v svetovni industriji kontejnerskega prevoza. ZIM se zavezuje, da bo svojim strankam po vsem svetu zagotovil zanesljive in prilagodljive rešitve pošiljanja, ki temeljijo na strokovnem znanju, pridobljenem z več kot pol stoletja izkušenj. Z našimi strankami gojimo dolgoročna partnerstva za zagotavljanje nabora storitev, prilagojenih njihovim specifičnim potrebam s pečatom kakovosti ZIM.

Pomoč pri sledenju ZIM

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani ZIM .
  • Če z uradne spletne strani ZIM ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na ZIM .

Obrnite se na ZIM na družbenih medijih

ZIM lahko kontaktirate preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja ZIM

Ko pošiljate z ZIM, boste prejeli številko za sledenje zabojnika ZIM z formatom ZIMU1234567, ZIMU je ena od predpon ZIM. ZIM ima naslednjo predpono: ZIMU , ZCSU , JXLU in ZCLU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja ZIM na spodnji sliki.
sledenje zabojnikov zim

Povezano sledenje

Center za pomoč pri sledenju ZIM

Če imate težave z našim sistemom za sledenje ZIM, pošljite svojo težavo tukaj, pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo sledilno številko ZIM v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam