ZIM Penjejakan Penghantaran Kontena,Track ZIM Container (24 Hrs)

Taip nombor penjejakan ZIM anda di bawah, dapatkan maklumat penghantaran langsung dengan sistem penjejakan ekspres kami.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai ZIM

penjejakan zimZIM Integrated Shipping Ltd telah ditubuhkan pada tahun 1945, dan telah berkembang menjadi salah satu syarikat penerbangan terbesar dan terkemuka dalam industri perkapalan kontena global. ZIM komited untuk menyediakan pelanggan kami di seluruh dunia penyelesaian penghantaran yang boleh dipercayai dan fleksibel berdasarkan kepakaran yang diperoleh daripada lebih setengah abad pengalaman. Kami memupuk perkongsian jangka panjang dengan pelanggan kami untuk menyampaikan pelbagai perkhidmatan yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan khusus mereka dengan tanda kualiti ZIM.

Bantuan Penjejakan ZIM

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web ZIM .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi ZIM, lebih baik anda menghubungi ZIM .

Hubungi ZIM di Media Sosial

ZIM boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Bekas ZIM

Apabila anda menghantar dengan ZIM, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena ZIM dengan format ZIMU1234567, ZIMU ialah salah satu awalan ZIM. ZIM mempunyai awalan berikut: ZIMU , ZCSU , JXLU dan ZCLU .

Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena ZIM dari gambar di bawah.
pengesanan kontena zim

Penjejakan Berkaitan

Pusat Bantuan Penjejakan ZIM

Jika anda mempunyai masalah dengan sistem Penjejakan ZIM kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan ZIM anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena