ZIM Следење На Контејнери,Track ZIM Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење ZIM подолу, добијте информации за испорака во живо со нашиот експресен систем за следење.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За ЗИМ

zim следењеZIM Integrated Shipping Ltd е основана во 1945 година и се разви во еден од најголемите, водечки превозници во глобалната индустрија за транспорт на контејнери. ЗИМ се посветени на обезбедување на нашите клиенти ширум светот доверливи, флексибилни решенија за испорака засновани на експертиза стекната од повеќе од половина век искуство. Негуваме долгорочни партнерства со нашите клиенти за да испорачаме низа услуги приспособени да ги задоволат нивните специфични потреби со печатот за квалитет на ZIM.

Помош за следење на ZIM

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на ZIM .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-локација на ZIM, подобро е да контактирате со ZIM .

Контактирајте го ЗИМ на социјалните медиуми

ЗИМ може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер ZIM

Кога испраќате со ZIM, ќе добиете број за следење на контејнерот ZIM со формат ZIMU1234567, ZIMU е еден од префиксот на ZIM. ЗИМ го има следниот префикс: ZIMU , ZCSU , JXLU и ZCLU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот ZIM од сликата подолу.
следење на контејнерот zim

Поврзано следење

Центар за помош за следење ZIM

Ако имате проблем со нашиот систем за следење ZIM, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење ZIM на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери