WAN HAI Penjejakan Penghantaran Kontena,Track WAN HAI Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Wan Hai anda di bawah, harus mempunyai format WHLU1234567, dapatkan status kontena Wan Hai masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Wan Hai Lines

penjejakan wan haiWan Hai Lines bermula pada tahun 1965 terutamanya sebagai sebuah syarikat pengangkutan balak yang beroperasi di Taiwan, Jepun, dan Asia Tenggara. Pada tahun 1976, sebagai tindak balas kepada perkembangan pesat perdagangan antarabangsa di Asia Pasifik dan trend antarabangsa yang lain, Wan Hai mengubah dirinya menjadi sebuah syarikat perkapalan kapal kontena penuh. Wan Hai mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam perkapalan bersama dengan perkakasan dan peralatan perisian yang komprehensif serta kakitangan profesional. Ia melakukan pelayaran yang paling intensif dan mempunyai rangkaian perkhidmatan paling komprehensif dari semua pembawa di Asia.

Bantuan Pengesanan Wan Hai

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Wan Hai .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Wan Hai, lebih baik anda menghubungi Wan Hai .

Hubungi Wan Hai di Media Sosial

Wan Hai boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena Wan Hai

Apabila anda menghantar dengan Wan Hai, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Wan Hai dengan format WHLU1234567, WHLU ialah salah satu awalan Wan Hai. Qan Hai mempunyai awalan berikut: WHLU , TPCU dan WHSU .
Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Wan Hai dari gambar di bawah.
pengesanan kontena wan hai

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Wan Hai

Jika anda mempunyai masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Wan Hai kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Wan Hai anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena