UASC Следење На Контејнери,Track UASC Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на UASC контејнер подолу, треба да има формат UACU1234567, да го добиете статусот на UASC контејнер во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За UASC

УАСЦ следењеОбединетата Арапска Шопинг компанија (UASC) е основана во јули 1976 година; заедно со шест акционерски арапски држави од Персискиот Залив (Бахреин, Ирак, Кувајт, Катар, Саудиска Арабија и ОАЕ). Првично основан во Кувајт со своето корпоративно седиште сега во Дубаи, UASC служи на Азија од Сингапур, Северна Европа од Хамбург, Блискиот Исток и Индискиот потконтинент од Дубаи, Медитеранот и Северна Африка од Истанбул и Америка од Peachtree Corners, GA, САД.

Помош за следење на UASC

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-локацијата на UASC .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на UASC, подобро е да контактирате со UASC .

Контактирајте со UASC на социјалните медиуми

UASC може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Вести за контејнерите на UASC

Формат на број за следење на контејнер UASC

Кога испраќате со UASC, ќе добиете број за следење на контејнер UASC со формат UACU1234567, UACU е еден од префиксот на UASC. UASC го има следниот префикс: UACU , QNNU , QIBU и UAEU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот UASC од сликата подолу.
Следење на контејнер UASC

Центар за помош за следење на контејнери на UASC

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери UASC, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на UASC контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери