WAN HAI Следење На Контејнери,Track WAN HAI Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Wan Hai подолу, треба да има формат WHLU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Wan Hai во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Wan Hai Lines

Wan hai следењеWan Hai Lines започна во 1965 година првенствено како компанија за транспорт на трупци која работи во Тајван, Јапонија и Југоисточна Азија. Во 1976 година, како одговор на брзиот развој на меѓународната трговија во Азија-Пацификот и другите меѓународни трендови, Ван Хаи се трансформираше во компанија за бродови со полни контејнери. Ван Хаи има повеќе од 30 години искуство во превозот заедно со сеопфатна хардверска и софтверска опрема и стручен персонал. Ги презема најинтензивните патувања и има најсеопфатна сервисна мрежа од сите превозници во Азија.

Помош за следење на Ван Хаи

Контактирајте со Ван Хаи на социјалните медиуми

Ван Хаи може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнерот Wan Hai

Кога испраќате со Wan Hai, ќе добиете број за следење на контејнерот Wan Hai со формат WHLU1234567, WHLU е еден од префиксот на Wan Hai. Кан Хаи го има следниот префикс: WHLU , TPCU и WHSU .
Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот Wan Hai од сликата подолу.
Wan hai контејнер следење

Центар за помош за следење на контејнерите на Ван Хаи

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери Wan Hai, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со операторот или со други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнерот Wan Hai на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери