TRITON Seguiment De Contenidors,Track TRITON Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Triton a continuació, hauria de tenir el format TRIU1234567, obteniu l’estat del contenidor Triton en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Tritó

seguiment de contenidors tritóTRANS ASIA GROUP d’empreses ha ampliat el seu abast a diversos horitzons. Com a empresa insígnia, Trans Asia Shipping Services (P) Ltd, Cochin, Índia, té interessos variats en l’àmbit de la propietat de vaixells, les operacions internacionals i nacionals (Índia), la propietat de contenidors, la logística, les plantacions, la construcció de vaixells i la propietat immobiliària. Les empreses del grup són les següents:-A l’Índia: Trans Asian Shipping Services (P) Ltd., Cochin., Trans Asia Plantations., Century Shipyard (P) Ltd.. A l’estranger: Trans Asian Shipping Services (Pte) Ltd., Singapur .

Ajuda de seguiment de Triton

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Triton .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Triton, és millor que us poseu en contacte amb Triton .

Format del número de seguiment del contenidor Triton

Quan envieu amb Triton, obtindreu un número de seguiment del contenidor Triton amb el format TRIU1234567, TRIU és un dels prefixos de Triton. Tritó té el prefix següent: TRIU , TTNU , TCNU , TCKU , YOIU , TRHU i HNSU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Triton a la imatge següent.
seguiment del tritó

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors Triton

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Triton, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Triton Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors