HYUNDAI Gjurmimi I Kontejnerëve,Track HYUNDAI Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të gjurmimit Hyundai më poshtë, merrni informacione të dërgesës drejtpërdrejt me sistemin tonë të gjurmimit të shpejtë.

Rreth Hyundai

gjurmimi i HyundaiQë nga fillimi i saj në 1976, Hyundai Merchant Marine (HMM) është përpjekur vazhdimisht të bëhet një kompani kryesore globale e transportit dhe logjistikës. HMM është aktualisht një nga pesë transportuesit më të mirë Trans-Paqësor dhe një nga 10 transportuesit kryesorë në industrinë globale të transportit me një flotë të madhësive të ndryshme për tregtinë Trans-Paqësor, Azi-Evropë, Trans-Atlantik dhe Ndër-Aziatik.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ndihmë për gjurmimin e Hyundai

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Hyundai .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Hyundai, më mirë të kontaktoni Hyundai .

Lajmet e Marinës Tregtare të Hyundai

Kontaktoni Hyundai në rrjetet sociale

Hyundai mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve Hyundai

Kur dërgoni me Hyundai, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Hyundai me format HMMU1234567, HMMU është prefiksi i Hyundai.

Hyundai ka tre prefiksa, ato janë: HMMU , HAMU dhe HDMU .

Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerëve Hyundai nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të Hyundai

Ndjekja e Lidhur

Qendra e ndihmës për gjurmimin e Hyundai

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit Hyundai, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit Hyundai në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë