TRITON Проследяване На Контейнер,Track TRITON Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Triton по-долу, трябва да има формат TRIU1234567, да получите състоянието на контейнера Triton в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Тритон

проследяване на контейнер тритонTRANS ASIA GROUP от компании разшири обхвата си до различни хоризонти. Като водеща компания Trans Asia Shipping Services (P) Ltd, Кочин, Индия има разнообразни интереси в областта на притежаването на кораби, международните и вътрешните (Индия) линейни операции, притежаването на контейнери, логистиката, плантациите, корабостроенето и недвижимите имоти. Компаниите от групата са както следва: -В Индия: Trans Asian Shipping Services (P) Ltd., Cochin., Trans Asia Plantations., Century Shipyard (P) Ltd.. В чужбина: Trans Asian Shipping Services (Pte) Ltd., Сингапур .

Помощ за проследяване на Triton

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Triton .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Triton, по-добре се свържете с Triton .

Формат на номера за проследяване на контейнер Triton

Когато изпращате с Triton, ще получите номер за проследяване на контейнер Triton с формат TRIU1234567, TRIU е един от префиксите на Triton. Triton има следния префикс: TRIU , TTNU , TCNU , TCKU , YOIU , TRHU и HNSU .

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Triton от снимката по-долу.
проследяване на тритони

Помощен център за проследяване на контейнери на Triton

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на Triton, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите своя пакет с вашия номер за проследяване на Triton Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки