SITC Sledenje Vsebniku,Track SITC Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika SITC , mora imeti obliko SITU1234567, pridobite status zabojnika SITC v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O SMTK

sitc sledenjeSITC International Holdings Co., Ltd. je vodilno ladijsko logistično podjetje na območju znotraj Azije. Njegov poslovni obseg zajema kontejnerski linijski prevoz, upravljanje ladij, ladijsko posredništvo, mednarodno špedicijo, LCL, projektno logistiko, logistično dostavo, carinskega posrednika, skladiščenje, kontejnersko skladišče, pristanišče, pomorsko agencijo, razsuti tovor itd. Trenutno sta Shipping Group in Logistics Group dva osrednja oddelka v okviru SITC Intl. Holdings.

Uradna spletna stran: www.sitc.com

Pomoč pri sledenju SITC

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani SITC .
  • Če na uradni spletni strani SITC ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na SITC .

Oblika sledilne številke kontejnerja SITC

Ko pošiljate s SITC, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja SITC v formatu SITU1234567, SITU je predpona SITC. Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika SITC na spodnji sliki.
sitc sledenje kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev SITC

Če imate težave z našim sistemom sledenja SITC, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja SITC v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam