SINOTRANS Seguiment De Contenidors,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Sinotrans a continuació, hauria de tenir el format SNTU1234567, obteniu l’estat del contenidor Sinotrans en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Sinotrans Container Lines

seguiment de sinotransSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) es va establir a Xangai el 28 de maig de 1998. Com a filial especialitzada de Sinotrans & CSC Group, que és el proveïdor líder de serveis logístics integrats i la gran empresa estatal, Sinolines és principalment responsable del operació centralitzada del negoci internacional de transport de contenidors del sistema Sinotrans&CSC.

Sinolines ha continuat desenvolupant negocis, establint sucursals a Dalian, Tianjin, Beijing, Qingdao, Ningbo, Nanjing, Fuzhou, Xiamen i Shenzhen. Depenent de la gran xarxa de Sinotrans&CSC, els nostres serveis cobreixen gairebé totes les principals ciutats i ports de la Xina a l’estranger, incloent Japó, Corea, Hong Kong, Taiwan, Austràlia, Filipines, Singapur, Vietnam i Indonèsia.

Lloc web oficial: www.sinolines.com

Ajuda de seguiment de Sinotrans

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Sinotrans .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Sinotrans, és millor que us poseu en contacte amb Sinotrans .

Format de número de seguiment de contenidors Sinotrans

Quan envieu amb Sinotrans, obtindreu un número de seguiment de contenidors de Sinotrans amb el format SNTU1234567, SNTU és un dels prefixos de Sinotrans. Sinotrans té quatre prefixos, són SNBU , SNHU , SNTU, SNGU i SNCU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Sinotrans a la imatge següent.
seguiment de contenidors sinotrans

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Sinotrans

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Sinotrans, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Sinotrans Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors