BLUE SKY -Konttilähetysten Seuranta,Track BLUE SKY Container (24 Hrs)

Syötä Blue Sky -konttisi seurantanumero alle. Sen pitäisi olla muotoa BSIU1234567, niin saat reaaliaikaisen Blue Sky -kontin tilan.

Tietoja Blue Skysta

sininen taivas kontin seurantaBlue Sky on kansainvälinen merikonttien leasingyhtiö, joka tarjoaa kontteja ja niihin liittyviä laitteita käyttö- ja rahoitusleasingsopimuksilla konttiteollisuudelle

Blue Skyn ​​filosofia on tarjota asiakkaillemme ammattimaista, luotettavaa palvelua tehokkaasti, tarkasti ja yksinkertaisesti

Blue Sky myy myös uusia ja käytettyjä kontteja maailmanlaajuisesti käytettäväksi jälki- ja kotimarkkinoilla

Virallinen verkkosivusto: www.bsiu.com

Blue Sky Tracking Apua

Blue Sky -säiliön seurantanumeromuoto

Kun lähetät Blue Skyn ​​kanssa, saat Blue Sky -kontin seurantanumeron muodossa BSIU1234567, BSIU on Blue Skyn ​​etuliite.

Blue Skylla on kaksi etuliitettä, ne ovat BSIU ja SKIU .

Saat lisätietoja Blue Sky -kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
sininen taivas kontin seuranta

Blue Sky Container Tracking -ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Blue Sky Container Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Blue Sky Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä

Leave a Comment

Your email address will not be published.