Seaboard Marine Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Seaboard Marine Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Seaboard Marine anda di bawah, harus mempunyai format SMLU1234567, dapatkan status kontena Seaboard Marine masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Marin Seaboard

pengesanan kontena laut pinggir lautSeaboard Marine ialah syarikat pengangkutan laut yang menyediakan perkhidmatan terus dan tetap antara Amerika Syarikat dan Lembangan Caribbean, Amerika Tengah dan Selatan. “Dengan armada lebih daripada tiga puluh kapal yang berkhidmat di lebih daripada tiga puluh lima pelabuhan, Seaboard Marine telah berkembang menjadi pemimpin perdagangan di Hemisfera Barat.”

Ditubuhkan pada tahun 1983, Seaboard Marine ialah anak syarikat milik penuh Seaboard Corporation. Kami telah mengenal pasti peluang unik dan strategik di lebih daripada dua puluh lima negara sambil menyesuaikan diri dengan persekitaran yang sentiasa berubah. Dengan setiap pejabat dan lokasi menyumbang secara berterusan kepada pertumbuhan syarikat kami, Seaboard Marine ialah peneraju perdagangan di Hemisfera Barat.

Bantuan Penjejakan Laut Pinggir Laut

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Seaboard Marine .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Seaboard Marine, lebih baik anda menghubungi Seaboard Marine .

Format Nombor Penjejakan Kontena Laut Laut

Apabila anda menghantar dengan Seaboard Marine, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Seaboard Marine dengan format SMLU1234567, SMLU ialah awalan Seaboard Marine. Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Seaboard Marine dari gambar di bawah.
pengesanan kontena laut pinggir laut

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Laut Seaboard

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Pengesanan Laut Seaboard kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Laut Seaboard anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena