SCI Containerverzending Volgen,Track SCI Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw SCI-containertrackingnummer in , moet het formaat SIIU1234567 hebben, ontvang de realtime SCI-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over SCI

sci-trackingDe Shipping Corporation of India (SCI) werd opgericht op 2 oktober 1961 door de samensmelting van Eastern Shipping Corporation en Western Shipping Corporation.

Begonnen als een marginale lijnvaartmaatschappij met slechts 19 schepen, is de SCI vandaag uitgegroeid tot de grootste Indiase rederij. De SCI heeft ook substantiële belangen in verschillende segmenten van de scheepvaart. De vloot van SCI omvat onder meer bulkcarriers, ruwe olietankers, producttankers, containerschepen, passagiers-/vrachtschepen, fosforzuur-/chemicaliëntankers, LPG-/ammoniakschepen en offshore bevoorradingsschepen. De SCI, die al bijna vijf decennia doorgaat, is tegenwoordig aanzienlijk aanwezig op de wereldwijde maritieme kaart.

Officiële website: www.shipindia.com

Hulp bij het volgen van SCI

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg uw container dan rechtstreeks op de SCI-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van SCI krijgt, kunt u beter contact opnemen met SCI .

Neem contact op met The Shipping Corporation of India op sociale media

U kunt contact opnemen met de Shipping Corporation of India via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Indeling van SCI-containertrackingnummer

Wanneer u met SCI verzendt, krijgt u een SCI-containertrackingnummer met het formaat SIIU1234567, SIIU is het voorvoegsel van SCI. Ken meer informatie over het volgnummer van SCI-containers uit de onderstaande afbeelding.
sci-container volgen

Helpcentrum van SCI-containertracking

Als je een probleem hebt met ons SCI Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw SCI Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen