FLORENS -Konttilähetysten Seuranta,Track FLORENS Container (24 Hrs)

Anna Florens -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muodossa FSCU1234567, niin saat reaaliaikaisen Florens-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Florensin konttipalveluista

florensin konttien seurantaVuodesta 1987, jolloin Florenstoimitti ensimmäisen konttinsa pitkäaikaisella vuokrasopimuksella, olemme jatkuvasti lisänneet sitoutumistamme maailmanlaajuiseen merenkulkualaan. Keskityimme alkuvaiheessa kuiva- ja kylmäkonttien toimittamiseen pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla aasialaisasiakkaille, erityisesti Coscolle. Vuonna 1992 investoimme kontteihin osana kolmannen osapuolen hallintaohjelmia. Vuoteen 1995 mennessä pitkäaikaisten yksiköiden asiakaskuntamme laajeni Aasian ulkopuolisille lentoyhtiöille. Vuonna 1996 organisaatiomme laajeni maailmanlaajuisesti avaamalla toimistoja ja toimipisteitä maailmanlaajuisesti. Samalla portfolioon lisättiin master- ja lyhytaikaiset l-helpot. Laajentuviin kuivarahti- ja kylmäkonttilaivastoon lisättiin avo- ja litteät hyllyt. Meillä ei ole ainoastaan ​​mahdollisuuksia toimia alamme leasingsektorin kanssa, vaan tarjoamme myös täyden valikoiman käytettyjä kontteja myyntiin ympäri maailmaa.

Florensin seuranta-apu

Ota yhteyttä Florensiin sosiaalisessa mediassa

Florensiin voi ottaa yhteyttä seuraavasti

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Florens-kontin seurantanumeron muoto

Kun lähetät Florensin kanssa, saat Florens-kontin seurantanumeron muodossa FSCU1234567, FSCU on Florensin etuliite.

Florensin konttipalveluilla on seuraava etuliite: FBIU , FBLU , FBZU , FCIU , FJKU , FSCU , JTMU ja PGXU.

Saat lisätietoja Florens-kontin seurantanumerosta alla olevasta kuvasta.
florensin seuranta

Florens Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Florens Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Florens Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä