SCI Проследяване На Контейнер,Track SCI Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия SCI контейнер по-долу, трябва да има формат SIIU1234567, да получите състоянието на SCI контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно SCI

научно проследяванеИндийската корабна корпорация (SCI) е създадена на 2 октомври 1961 г. чрез сливането на Източна корабна корпорация и Западна корабна корпорация.

Започвайки като маргинална линейна корабна компания със само 19 кораба, SCI днес се превърна в най-голямата индийска корабна компания. SCI също има значителни интереси в различни сегменти на корабоплаването. Флотът, притежаван от SCI, включва кораби за насипни товари, танкери за суров петрол, танкери за продукти, кораби за контейнери, кораби за пътници и товари, кораби за фосфорна киселина/химикали, кораби за пропан-бутан/амоняк и офшорни кораби за доставки. Плавайки в продължение на почти пет десетилетия, SCI днес има значително присъствие на световната морска карта.

Официален уебсайт: www.shipindia.com

Помощ за проследяване на SCI

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на SCI .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на SCI, по-добре се свържете с SCI .

Свържете се с Shipping Corporation of India в социалните медии

Можете да се свържете с Shipping Corporation of India чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на SCI контейнер

Когато изпращате със SCI, ще получите номер за проследяване на SCI контейнер с формат SIIU1234567, SIIU е префиксът на SCI. Научете повече информация за номера за проследяване на SCI контейнер от снимката по-долу.
проследяване на sci контейнер

Помощен център за проследяване на SCI контейнери

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на SCI, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия SCI контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки