SARJAK Праћење Контејнера,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење вашег САРЈАК контејнера испод, требало би да има формат СЈКУ1234567, добијте статус САРЈАК контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О САРЈАК Цонтаинер Линес

сарјак праћењеСАРЈАК Цонтаинер Линес је основан у октобру 2003. године у Мумбају као још једна компанија за шпедицију. Али, у врло кратком временском периоду, менаџмент САРЈАК-а је схватио да је за успех потребно да пронађе своју нишу у бродарској индустрији.

Током првих година његовог раста, индијски планери су коначно одлучили да побољшају своју инфраструктуру и да је доведу до глобалног стандарда. Истовремено, застарела индијска економија је отворена за стране инвеститоре и индијска предузећа која су морала да се оспособе за такмичење на глобалном тржишту.

Званичан сајт: ввв.сарјак.цом

Помоћ за праћење САРЈАК-а

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на сајту САРЈАК .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног сајта САРЈАК-а, боље је да контактирате САРЈАК .

Формат броја за праћење контејнера САРЈАК

Када шаљете са САРЈАК-ом, добићете САРЈАК број за праћење контејнера у формату СЈКУ1234567, СЈКУ је САРЈАК-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење контејнера САРЈАК са доње слике.
сарјак праћење

Центар за помоћ за праћење контејнера САРЈАК

Ако имате проблем са нашим САРЈАК системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег САРЈАК контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки