CCNI Праћење Контејнера,Track CCNI Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење ЦЦНИ контејнера испод, требало би да има формат ЦНИУ1234567, добијте статус ЦЦНИ контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О ЦЦНИ

ццни праћењеЦЦНИ је међународна компанија посвећена, од 1930. године, транспорту робе морем, присутна на четири континента. Као агилна и флексибилна бродска линија, са глобалном стратегијом раста и ширења, створила је моћну транспортну мрежу, са лидерством на локалном нивоу, као иу Латинској Америци, Азији, Европи и Африци.

Званичан веб-сајт: ввв.ццни.цл

ЦЦНИ помоћ за праћење

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на ЦЦНИ веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са ЦЦНИ званичне веб странице, боље је да контактирате ЦЦНИ .

ЦЦНИ формат броја за праћење контејнера

Када шаљете са ЦЦНИ-јем, добићете ЦЦНИ број за праћење контејнера у формату ЦНИУ1234567, ЦНИУ је ЦЦНИ-јев префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење ЦЦНИ контејнера са слике испод.
ццни праћење контејнера

Центар за помоћ ЦЦНИ Цонтаинер Трацкинг

Ако имате проблема са нашим ЦЦНИ системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег ЦЦНИ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки