PIL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track PIL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului PIL de mai jos, ar trebui să aibă formatul PILU1234567, obțineți starea containerului PIL în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Pacific International Lines

urmărirea pilÎncorporată din 1967, Pacific International Lines s-a dezvoltat de la un armator/operator de coastă în Singapore, la unul dintre cei mai mari proprietari de nave din Asia de Sud-Est, cu accent pe Asia-Africa și Orientul Mijlociu. Astăzi, PIL se află pe locul 16 printre cei mai importanți operatori de containere din lume, oferind servicii de linie container și servicii multifuncționale în peste 500 de locații din 100 de țări din întreaga lume, are aproximativ 18.000 de angajați în întreaga lume.

Site oficial: www.pilship.com

Ajutor pentru urmărirea PIL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web PIL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial PIL, ar fi bine să contactați PIL .

Stiri PIL

  • Noua numire a agentului PIL în Sudan

Contactați PIL pe Social Media

PIL poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului PIL

Când expediați cu PIL, veți primi un număr de urmărire a containerului PIL cu formatul PILU1234567, PILU este prefixul PIL. PIL are două prefixe, acestea sunt PILU și PCIU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului acl din imaginea de mai jos.
urmărirea containerului pil

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor PIL

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire PIL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului PIL pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere