PIL Проследяване На Контейнер,Track PIL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на своя PIL контейнер по-долу, трябва да има формат PILU1234567, да получите състоянието на PIL контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Pacific International Lines

pil проследяванеУчредена от 1967 г., Pacific International Lines се разви от крайбрежен корабособственик/оператор в Сингапур в един от най-големите корабособственици в Югоизточна Азия с фокус върху Азия-Африка и Близкия изток. Днес PIL е класиран на 16-то място сред най-добрите оператори на контейнерни превози в света, предлагайки услуги за контейнерни превози и многоцелеви услуги на над 500 места в 100 страни по света, наема около 18 000 служители по целия свят.

Официален уебсайт: www.pilship.com

Помощ за проследяване на PIL

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на PIL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на PIL, по-добре се свържете с PIL .

PIL новини

  • Ново назначаване на PIL агент в Судан

Свържете се с PIL в социалните медии

PIL може да се свържете чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер PIL

Когато изпращате с PIL, ще получите номер за проследяване на PIL контейнер с формат PILU1234567, PILU е префиксът на PIL. PIL има два префикса, те са PILU и PCIU . Научете повече информация за номера за проследяване на acl контейнер от снимката по-долу.
проследяване на pil контейнер

Помощен център за проследяване на PIL контейнери

Ако имате проблем с нашата PIL система за проследяване, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия PIL контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки