CCNI -Konttilähetysten Seuranta,Track CCNI Container (24 Hrs)

Syötä alle CCNI-säilön seurantanumerosi , jonka pitäisi olla muotoa CNIU1234567, niin saat reaaliaikaisen CCNI-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja CCNI:stä

ccni-seurantaCCNI on kansainvälinen yritys, joka on vuodesta 1930 lähtien erikoistunut tavarankuljetuksiin meriteitse ja joka toimii neljällä mantereella. Ketterä ja joustava laivayhtiö, jolla on maailmanlaajuinen kasvu- ja laajentumisstrategia, on luonut tehokkaan kuljetusverkoston, jolla on johtoasema paikallisella tasolla sekä Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Afrikassa.

Virallinen verkkosivusto: www.ccni.cl

CCNI-seurantaohje

  • Jos sinulla on ongelmia konttiseurantajärjestelmämme kanssa, seuraa konttiasi suoraan CCNI:n verkkosivustolla .
  • Jos et saa seurantatietoja CCNI:n viralliselta verkkosivustolta, ota yhteyttä CCNI :hen .

CCNI-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät CCNI:n kanssa, saat CCNI-kontin seurantanumeron muodossa CNIU1234567, CNIU on CCNI:n etuliite. Saat lisätietoja CCNI-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
ccni-kontin seuranta

CCNI-säiliöseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia CCNI Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi CCNI Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä