PDL Containerverzending Volgen,Track PDL Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Pacific Direct Line-containertrackingnummer in , moet het formaat PDLU1234567 hebben, en ontvang de realtime Pacific Direct Line-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Pacific Direct Line

pdl-trackingBij Pacific Direct Line beschouwen we de Stille Zuidzee graag als ons thuis. We zijn er trots op dat het team van Pacific Direct Line een rederij heeft gecreëerd met een reputatie van betrouwbaarheid en langdurige toewijding om onze klanten in de regio van dienst te zijn.

Vandaag de dag heeft Pacific Direct Line , door zorgvuldig gekozen strategische allianties, haar regionale activiteiten uitgebreid en verbeterd, evenals de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten in het gebied dat we thuis noemen.

Officiële website: www.pdl123.co.nz

Hulp bij het volgen van Pacific Direct Lines

Opmaak voor trackingnummers van Pacific Direct Line-containers

Wanneer u met Pacific Direct Line verzendt, krijgt u een Pacific Direct Line-containertrackingnummer met het formaat PDLU1234567, PDLU is het voorvoegsel van Pacific Direct Line. Meer informatie over Pacific Direct Line-containertrackingnummers uit onderstaande afbeelding.
pacific directe lijn containertracking

Helpcentrum van Pacific Direct Line Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Pacific Direct Line Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : we kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Pacific Direct Line Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen