ALIANCA -Konttilähetysten Seuranta,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Syötä alle alianca-konttisi seurantanumero , jonka tulee olla muotoa ENAU1234567, niin saat reaaliaikaisen alianca-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Aliancasta

aliacan kontin seurantaAliança Navegação e Logística on kansainvälisen liikenteen avaintoimija, joka keskittyy palvelemaan Etelä-Amerikan, Keski-Amerikan, Pohjois-Amerikan, Euroopan, Aasian ja Etelä-Afrikan liikennettä. Brasiliassa yritys on referenssi kabotaasialalla ja yksi edelläkävijistä rannikkokuljetuksiin palaamisessa.

Aliançan viime vuosien kasvu on seurausta tehostavasta toiminnasta logistiikkaketjun kaikissa vaiheissa, kabotaasissa ja kansainvälisessä kuljetuksissa.

Vuonna 2012 yritys kirjasi liikevaihtoa 2,7 miljardia R$ ja siirsi noin 680 tuhatta TEU:ta.

Virallinen verkkosivusto: www.alianca.com.br

Alianca Tracking Apua

Ota yhteyttä Aliancaan sosiaalisessa mediassa

Aliancaan voi ottaa yhteyttä seuraavien kautta

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Alianca Container Tracking Number Format

Kun lähetät Aliançan kanssa, saat aliançan kontin seurantanumeron muodossa ENAU1234567, ENAU on Aliançan etuliite. Saat lisätietoja aliança-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
aliacan kontin seuranta

Alianca Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Alianca Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Alianca Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä