PDL Praćenje Kontejnera,Track PDL Container (24 Hrs)

U nastavku unesite svoj broj za praćenje Pacific Direct Line kontejnera , trebao bi imati format PDLU1234567, dohvatite status Pacific Direct Line kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Pacific Direct Line

pdl praćenjeMi u Pacific Direct Lineu volimo razmišljati o južnom Pacifiku kao o našem domu. Ponosni smo što je tim tvrtke Pacific Direct Line stvorio brodarsku tvrtku s reputacijom pouzdanosti i dugoročne predanosti pružanju usluga našim klijentima u regiji.

Danas je Pacific Direct Line putem pomno odabranih strateških saveza proširio i unaprijedio svoje regionalno poslovanje kao i kvalitetu usluge koju nudi korisnicima u cijelom području koje nazivamo domom.

Službena web stranica: www.pdl123.co.nz

Pacific Direct Line Pomoć za praćenje

Format broja za praćenje kontejnera Pacific Direct Line

Kada šaljete Pacific Direct Lineom, dobit ćete broj za praćenje kontejnera Pacific Direct Line u formatu PDLU1234567, PDLU je prefiks Pacific Direct Linea. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Pacific Direct Line sa slike ispod.
pacific izravno praćenje kontejnera

Centar za pomoć pacifičkog izravnog praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim Pacific Direct Line Tracking sustavom, pošaljite svoj problem ovdje, mi ćemo vam pomoći što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg broja za praćenje Pacific Direct Line Container na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka