PDL -Konttilähetysten Seuranta,Track PDL Container (24 Hrs)

Syötä alle Pacific Direct Line -säilön seurantanumero , jonka muoto on PDLU1234567, niin saat reaaliaikaisen Pacific Direct Line -säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Pacific Direct Linesta

pdl-seurantaPacific Direct Line -yrityksellä haluamme ajatella Etelä-Tyynenmerta kotimme. Olemme ylpeitä siitä, että Pacific Direct Linen tiimi on luonut laivayhtiön, jolla on maine luotettavuudestaan ​​ja pitkäaikaisesta sitoutumisestaan ​​palvelemaan asiakkaitamme alueella.

Nykyään Pacific Direct Line on huolella valittujen strategisten liittoutumien kautta laajentanut ja parantanut alueellista liiketoimintaansa sekä asiakkaille tarjottavan palvelun laatua koko kotiseudullamme.

Virallinen verkkosivusto: www.pdl123.co.nz

Pacific Direct Line Tracking -ohje

Pacific Direct Line Container Tracking Number Format

Kun toimitat Pacific Direct Linen kanssa, saat Pacific Direct Line -kontin seurantanumeron muodossa PDLU1234567, PDLU on Pacific Direct Linen etuliite. Saat lisätietoja Pacific Direct Line -kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
Tyynenmeren suoralinjainen konttiseuranta

Pacific Direct Line Container Tracking -ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Pacific Direct Line Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Pacific Direct Line Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä